13 Nisan 2012 Cuma

Askmıdır beni sana tutsak eden..
Yoksa sana olan acizliğim mi?
Haydi söyle sevgili senmisin benim intahar sebebim...

6 yorum:

  1. Efeee biraz iç açıcı yaz be oğlum.
    ne bu intihar falan deliii
    :))

    YanıtlaSil
  2. Evet biraz depresif olmuş gerçekten, ama güzel bi tarzın var.

    YanıtlaSil
  3. En acı olan, zaman geçince bu kadar acı çektiğine acımandır. :) Çok da ciddiye alma her şeyi. Bir de başka bir taraftan bak yaşadıklarına. Yazmaya devam,biz de okumaya..

    YanıtlaSil
  4. bazen zor oluyor yaşanılanları sanal ortama aktarmak,ben gerçekçi bir biçimde ne düşünüyorsam onu aktarmaya çalışıyorum sizlere,tüm benliğimle buradayım,içimi dökmek için buradayım,yaşanılanlara zaman kaybı olarak bakıcaz belki ileride gülücez ama şimdilik olduğu gibi devam etmeli herşey..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olduğu gibi devam edecek olan şey senin elinde değil mi ? Hep iki seçenek var aslında, ya mutlu olmayı seçiyoruz ya da mutsuz olmayı. Bu da nasıl düşündüğümüze bağlı. Yani aslında tercih bizim tercihimiz. Yaşanmışlık ve yaşlanmışlıktır bunları bana yazdıran, aramızdaki fark şu an bu :) Tabii ki olduğu gibi , kasmadan yaşa ama diplerde gezmektense , yükseklerde uçmayı tercih ederek yaşa demekti asıl amacım :) Sevgiler.

      Sil
  5. mutlaka yaşanmışmış vardır tabi ki düşüncelerinize herzaman olduğu gibi saygım sonsuz.Aslında sizlere göre diplerde gibi görünüyor olabilirim uzaktan,ama dip buysa ben yüksekleri tercih etmem çünkü ne kadar hızlı çıkarsak o kadar çabuk düşeriz yükseklerden zamana karşı herhangi bir savaşa girmektense zamanla büyümeyi tercih ediyorum :)

    YanıtlaSil